Nettside for UM 2016 er nå tilgjengelig


Det er litt i underkant av ett år til UM friidrett går av stabelen på Sandnes stadion. I forbindelse med dette blir denne nettsiden lansert for arrangementet. Her vil man etterhvert finne aktuell informasjon knyttet til UM 2016.

Det som de fleste nok lurer på på dette tidspunktet er hvor man skal bo. Etterhvert vil du også finne praktisk informasjon knyttet til arrangementet her (stevnekontor, oppvarmingsfasiliteter, tidsskjema, resultatservice, streaming...)

Kikk innom i ny og ne for å holde deg oppdatert.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 Sandnes Idrettslag

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now